Las gereedschap

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Fix Co2 Draadkniptang
  Prijs Exclusief btw.  € 24,95 Prijs Inclusief btw.   € 30,19   Ideaal voor het: Eenvoudig wegknippen van verbrande lasdraad. Snel en doeltreffend doorknippen van lasdraad. Snel en doeltreffend verwijderen van lasspatten van het gasmondstuk en het co..
  Prijs Exclusief btw.  € 24,95 Prijs Inclusief btw.   € 30,19 ...
  € 24,95
 • Sirius Draadkniptangen
  MIG MAG Multi-Tool.             Robuuste CO2 draadkniptang voor het verwijderen van lasspatten, mondstuk, contact tip en het doortrekken en afknippen van lasdraad. De Sirius draadkniptang is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en garandeert hie..
  MIG MAG Multi-Tool.             R...
  € 17,50
 • Staalborstel
  Prijs Exclusief btw.  € 1,50Prijs Inclusief btw.   € 1,81De basis bestaat uit een beukenhouten blok met een tot handvat gemodelleerd einde. In het blok zijn een aantal blinde gaten geboord hierin zitten bundeltjes van staaldraad vastgelijmd. Deze borstel wordt gebruikt om roest en vuil van ijzer en ..
  Prijs Exclusief btw.  € 1,50Prijs Inclusief btw.   € 1,81De basis bestaat uit een be...
  € 1,50
 • RVS Staalborstel
  Rvs staalborstel voor het grondig  reinigen van uw RVS lasmateriaal. Houten handvat met 3 rijen. ..
  Rvs staalborstel voor het grondig  reinigen van uw RVS lasmateriaal. Houten ...
  € 3,50
 • Bikhamer
  Prijs Exclusief btw.  € 4.90 Prijs Inclusief btw.   € 5.93Lichtgewicht bikhamer met stalen steel en rode kunsttof handgreep deze zorgt voor een goede grip bij gebruik.Deze wordt gebruikt om slakken te verwijderen, ontstaan na het lassen...
  Prijs Exclusief btw.  € 4.90 Prijs Inclusief btw.   € 5.93Lichtgewicht bikhamer met ...
  € 4,90
 • Cirkel Snij Set
  Uitvoering : 7 delige set. Cirkel snij set in kunststof doos van Lincoln geschikt om zowel recht als cirkels te snijden. De set bestaat uit een geleider die over de toorts heen geklemd kan worden. Hiermee is er altijd de goede afstand tussen plaatmateriaal en snijkap. Met dit hul..
  Uitvoering : 7 delige set. Cirkel snij set in kunststof doos van Linc...
  € 87,36
 • Tig pennen
  Prijs Exclusief btw.  € 30.90Prijs Inclusief btw.   € 37.39Handy Pen, voor het optimaal toevoegen van TIG draad.Geschikt voor draad met een diameter van 1,0 tot 3,2 mm.Handy Pen zorgt ervoor dat de draad tijdens het TIG-lasprocesgeleidelijk toegevoegd kan worden in de boog. De pen wordt in de hand g..
  Prijs Exclusief btw.  € 30.90Prijs Inclusief btw.   € 37.39Handy Pen, voor het optim...
  € 30,90
 • Kleine Las magneten
  Prijs Exclusief btw.  € €41.20 Prijs Inclusief btw.   € €49.85 Solide hoek (30°, 45°, 60° en 90°) magneet klem.     De afmetingen zijn 16 x 51 x 59 mm. Trekkracht 4,5kg t/m 12,7kg Uitstekend toe te passen om kleine werkstukken ..
  Prijs Exclusief btw.  € €41.20 Prijs Inclusief btw.   € &e...
  € 41,20
 • Turbo sharp wolfraam elektrodenslijper
  Alles wat u nodig heeft voor het axiaal slijpen van Wolfraam elektroden. Compleet in koffer met elektrodenslijper, montage beugel, standaard instelkop (blauw) voor elektroden met diameters 1,6 / 2,0 / 2,4 / 3,2 mm, stof afzuigadapter, elektrodenhouder en montage gereedschap. 240 V/ 400 W. 30...
  Alles wat u nodig heeft voor het axiaal slijpen van Wolfraam elektroden. Compleet...
  € 890,00
 • Wolfraamelektrode slijphouder
    Slijphouders voor bescherming van uw wolfraam elektroden. De slijphouders worden gebruikt om de wolfraam elektroden in te klemmen zodat ze eenvoudig geslepen kunnen worden.   Verkrijgbaar in de lengte 85 mm. en 175 mm beide met clip. ..
    Slijphouders voor bescherming van uw wolfraam elektroden. De slijphoude...
  € 26,00
 • Komaansteker
  Weldkar Komaansteker 3 mm. Gebruiksvriendelijk en economisch in gebruik. De zware draadveer, grote kom, zorgen voor optimale en veilige ontsteking van alle autogene las- en snijapparatuur. ..
  Weldkar Komaansteker 3 mm. Gebruiksvriendelijk en economisch in gebruik. De zwar...
  € 2,70
 • Tig Vinger
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wikkelen, waarmee u dan op het moedermateriaal kunt rusten of steunen zonder uw vinger te verbranden.   ..
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wik...
  € 12,50
 • Vuursteentjes voor komaansteker
  Weldkar vuursteentjes voor een komaansteker. 3 mm. Verpakt per 10 stuks. ..
  Weldkar vuursteentjes voor een komaansteker. 3 mm. Verpakt per 10 stuks. .....
  € 2,65
 • Draad reiniger vilt
  Viltjes voor het reinigen van lasdraad. Deze viltjes klemt u tussen uw rol lasdraad en de aandrijfrollen in uw machine. Verpakt per 5 stuks inclusief klem. ..
  Viltjes voor het reinigen van lasdraad. Deze viltjes klemt u tussen uw rol lasdra...
  € 9,95
 • Kraspen
  Een kraspen is een dunne stalen pen met een scherpe wolfraam punt. Dit gereedschap wordt gebruikt om op metalen voorwerpen iets af te tekenen. Door de scherpe punt kan erg nauwkeurig gewerkt worden. Een kraspen moet niet gebruikt worden om een put in metaal te slaan ..
  Een kraspen is een dunne stalen pen met een scherpe wolfraam punt. Dit&nb...
  € 5,50
 • handlasspiegel
  Weldsafe handlasspiegel lengte 500mm  inclusief metalen spiegel van 80 x 80 mm...
  Weldsafe handlasspiegel lengte 500mm  inclusief metalen spiegel van 80 x 80 mm......
  € 7,10
 • Infrarood thermometer
  Infrarood thermometer met 1 punt laser.Deze robuuste meter is ontworpen voor het aanrakingsvrij meten van oppervlaktetemperatuur onder zware industriële omstandigheden. Het laser-richtmiddel maakt het identificeren van het te meten doel eenvoudig. Richt het instrument op het doel en de temperatuur w..
  Infrarood thermometer met 1 punt laser.Deze robuuste meter is ontworpen voor het aan...
  € 55,00