Las kleding-Handschoenen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Mig Handschoenen
  Deze lashandschoenen hebben een uit één stuk bestaande achterkant. Door de volledige voering en minimum palm dikte van 1,2mm zijn ze erg aangenaam om te dragen. De maatvoering van de lashandschoenen is one-size.   Kenmerken: Uit één stuk bestaande achterk..
  Deze lashandschoenen hebben een uit één stuk bestaande achterkant. Do...
  € 10,50
 • Mig Handschoenen Vlamwerend
  Mig Handschoenen Vlamwerend  "High Temp" lashandschoenen met hittewerende aluminium gecoate bovenhand. Deze handschoenen hebben een lange kap voor extra bescherming. Ze zijn gemaakt van rundleder en gestikt met Kevlar garen. Contactwarmte 100°C.   ..
  Mig Handschoenen Vlamwerend  "High Temp" lashandschoenen met ...
  € 50,00
 • Tig Handschoenen
  Deze tig handschoenen staan bekend om hun flexibiliteit. Een aanrader bij TIG laswerken.   Kenmerken: Extra lange manchet van 15 cm One-size Geitenvel   Prijs Exclusief btw. € 8.40 Prijs Inclusief btw. € 10.16 ..
  Deze tig handschoenen staan bekend om hun flexibiliteit. Een aanrader bij TIG laswer...
  € 8,40
 • Tig Handschoenen Premium
  De Premium tig lashandschoenen met extra bescherming tussen duim en de vingers. Een erg fijn leder van A-kwaliteit, met een uitstekend stevig stiksel. De TIG handschoen geeft zowel een goede grip op de tigtoorts als op het toevoegmateriaal.  Maat 10 ..
  De Premium tig lashandschoenen met extra bescherming tussen duim en de vingers. Een...
  € 10,50
 • Tig Handschoenen Tegera
  Softtouch lashandschoen weerstaat contacthitte tot 100°C. Gemaakt van volnerf geitenleer en voorzien van versterkte naden en wijsvinger.  Een las handschoen met vingertop-gevoeligheid, gemaakt van flexibel volnerf geitenleder met versterkte naden in hittebestendige kevlar draad.  10 ..
  Softtouch lashandschoen weerstaat contacthitte tot 100°C. Gemaakt van volnerf ge...
  € 12,50
 • Beginnerssetje Beschermingsmiddelen voor te lassen
  Een makkelijk start setje zodat u meteen klaar bent!  Deze set bestaat uit: -Automatische laskap TBI ArcVisor.             Eigenschappen van de TBI ArcVisor:             Zichtvlak - 98 x 43 mm           &n..
  Een makkelijk start setje zodat u meteen klaar bent!  Deze set bestaat uit: -...
  € 100,00
 • Lincoln Lasoverall
  Lasoverall van het merk Lincoln. 100% katoen vlamvertragend afgewerkt. Verkrijgaar in diverse maten. Niet alle maten zijn standaard op voorraad. ..
  Lasoverall van het merk Lincoln. 100% katoen vlamvertragend afgewerkt. Verkrij...
  € 113,00
 • Lasjack splitleder
  De  laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder, volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen.     Deze jack is voorzien van een kraag en ruime opgestikte binnenzak. Hij is rechtssluitend met drukknopen en de sluiting is&n..
  De  laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregn...
  € 85,50
 • Lasbroek splitleder
  De laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder, volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen. Deze lasbroeken worden standaard geleverd met lederen riem.   Let op langere levertijd! ..
  De laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd r...
  € 67,00
 • Lederen beenbeschermers
  De beenbeschermers van Weldsafe zijn vervaardigd van roodbruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder.       Deze beenbeschermers zijn volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen, speciaal  voor de bescherming van het onderbeen en voet. De kuit- en enkelverstellin..
  De beenbeschermers van Weldsafe zijn vervaardigd van roodbruin, vuurdovend geimpregn...
  € 15,90
 • Slijp / Nonnenkap proban
  Wearsafe slijp/nonnenkap proban. Deze kap is vervaardigd uit vlamvertragende Proban katoen. Het beschermt het hoofd tegen slijp- en lasspetters. Gewicht 189 gram.   ..
  Wearsafe slijp/nonnenkap proban. Deze kap is vervaardigd uit vlamvertragende Prob...
  € 22,00
 • Laspetten Kromer
  Originele Amerikaanse comfortabele Kromer laspetten van brandvertragend katoen met klep, voor het dragen onder een lashelm. Verkrijgbaar in diverse maten en designs. ..
  Originele Amerikaanse comfortabele Kromer laspetten van brandvertragend katoen met k...
  € 19,50
 • Tig Vinger
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wikkelen, waarmee u dan op het moedermateriaal kunt rusten of steunen zonder uw vinger te verbranden.   ..
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wik...
  € 12,50
 • Weldsafe lasschort 90 x 70
  Weldsafe lasschort voorzien van verstelbare lederen hals- en heupriem. Weldsafe laskleding is soepel, sterk en veilig. Gemaakt van vuurdovend geïmpregneerd rundleder. Volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen, waardoor het doorbranden van stiknaden onmogelijk is geworden.   9..
  Weldsafe lasschort voorzien van verstelbare lederen hals- en heupriem. Weldsafe l...
  € 19,90