Las kleding-Handschoenen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Mig Handschoenen
  Mig Handschoenen van het merk espuna Deze handschoenen zijn van een dikker formaat. Deze zijn gemaakt van rundspilt leder. Let op, de kleur van deze handschoenen is bruin. Prijs Exclusief btw. € 10.50 Prijs Inclusief btw. € 12.70   ..
  Mig Handschoenen van het merk espuna Deze handschoenen zijn van een dikker formaa...
  € 10,50
 • Mig Handschoenen Vlamwerend
  Mig Handschoenen Vlamwerend  "High Temp" lashandschoenen met hittewerende aluminium gecoate bovenhand. Deze handschoenen hebben een lange kap voor extra bescherming. Ze zijn gemaakt van rundleder en gestikt met Kevlar garen. Contactwarmte 100°C.   ..
  Mig Handschoenen Vlamwerend  "High Temp" lashandschoenen met ...
  € 50,00
 • Tig Handschoenen
  Tig Handschoenen: Deze handschoenen zijn van een dunner formaat en daarom uiterst geschikt bij het Tig lassen. Deze zijn gemaakt van soepel schapenleer met een split lederen kap van 16cm.   Prijs Exclusief btw. € 8.40 Prijs Inclusief btw. € 10.16 ..
  Tig Handschoenen: Deze handschoenen zijn van een dunner formaat en daarom uiterst...
  € 8,40
 • Lincoln Lasoverall
  Lasoverall van het merk Lincoln. 100% katoen vlamvertragend afgewerkt. Verkrijgaar in diverse maten. Niet alle maten zijn standaard op voorraad. ..
  Lasoverall van het merk Lincoln. 100% katoen vlamvertragend afgewerkt. Verkrij...
  € 89,25
 • Lasjack splitleder
  De  laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder, volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen.     Deze jack is voorzien van een kraag en ruime opgestikte binnenzak. Hij is rechtssluitend met drukknopen en de sluiting is&n..
  De  laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregn...
  € 85,50
 • Lasbroek splitleder
  De laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder, volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen. Deze lasbroeken worden standaard geleverd met lederen riem.   Let op langere levertijd! ..
  De laskleding van Weldsafe is vervaardigd van lava bruin, vuurdovend geimpregneerd r...
  € 67,00
 • Lederen beenbeschermers
  De beenbeschermers van Weldsafe zijn vervaardigd van roodbruin, vuurdovend geimpregneerd rundsplitleder.       Deze beenbeschermers zijn volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen, speciaal  voor de bescherming van het onderbeen en voet. De kuit- en enkelverstellin..
  De beenbeschermers van Weldsafe zijn vervaardigd van roodbruin, vuurdovend geimpregn...
  € 15,90
 • Slijp / Nonnenkap proban
  Wearsafe slijp/nonnenkap proban. Deze kap is vervaardigd uit vlamvertragende Proban katoen. Het beschermt het hoofd tegen slijp- en lasspetters. Gewicht 189 gram.   ..
  Wearsafe slijp/nonnenkap proban. Deze kap is vervaardigd uit vlamvertragende Prob...
  € 22,00
 • Laspetten Kromer
  Originele Amerikaanse comfortabele Kromer laspetten van brandvertragend katoen met klep, voor het dragen onder een lashelm. Verkrijgbaar in diverse maten en designs. ..
  Originele Amerikaanse comfortabele Kromer laspetten van brandvertragend katoen met k...
  € 19,50
 • Tig Vinger
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wikkelen, waarmee u dan op het moedermateriaal kunt rusten of steunen zonder uw vinger te verbranden.   ..
  Deze handige tig vinger, gemaakt van hittebestenig materiaal, kunt u om 1 vinger wik...
  € 12,50
 • Weldsafe lasschort 90 x 70
  Weldsafe lasschort voorzien van verstelbare lederen hals- en heupriem. Weldsafe laskleding is soepel, sterk en veilig. Gemaakt van vuurdovend geïmpregneerd rundleder. Volledig gestikt met ijzersterk Kevlar garen, waardoor het doorbranden van stiknaden onmogelijk is geworden.   9..
  Weldsafe lasschort voorzien van verstelbare lederen hals- en heupriem. Weldsafe l...
  € 19,90