Mig Lasdraad

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Migdraad Staal
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type Sg2 Massieve draad/staaf voor het lassen van constructiestalen. Hoge kerftaaiheid           Te lassen staalsoorten: Constructiestaal Scheepsplaat Gietstaal Pijpmateriaal Ketelplaat Fijnkorrelig staal ..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type Sg2 Massieve draad/staaf voor het lassen...
  € 21,00
 • Migdraad Aluminium
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type Almg 5 Magnesium gelegeerd lasdraad voor het lassen van AlMg legering met een Mg tot 5%.       De lasnaad is goed anodiseerbaar. De draad is goed corrosie- en zeewaterbestendig. De AlMg 5 wordt aanbevolen wanneer hoge eisen wor..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type Almg 5 Magnesium gelegeerd lasdraad voor...
  € 12,50
 • Migdraad CuSi 3
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. De CuSi-3 lasdraad is een goed alternatief voor het lassen van gegalvaniseerde plaat. De ideale lasdraad voor garage- en autoschadebedrijven! Het gebruik van deze legering resulteert in de volgende voordelen: - geen corrossie van de lasdraad - minimale spe..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. De CuSi-3 lasdraad is een goed alternatief voor ...
  € 140,50
 • Migdraad RVS
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type 316LSI De Cromamig 316LSi is een lasdraad voor het lassen van roestvaststaal van het type ALSI 316L. Eveneens voor het lassen van Niobium en Titanium gestabiliseerde staalsoorten type ALSi 316Ti of 318 indien de bedrijfstemperatuur beneden de 350°C ..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type 316LSI De Cromamig 316LSi is een lasdraa...
  € 32,50
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Migdraad Cortenstaal
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type lnm 28   Massieve draad 1%Ni en 0,3%Cu gelegeerd, voor het MIG/MAG-lassen van weerbestendige stalen. (Corten). Hoge kerftaaiheid. Stabiele lasboog, Goede loopeigenschappen. ..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Type lnm 28   Massieve draad 1%Ni en ...
  € 75,50
 • Migdraad Fluxcore / gasgevuld
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Gasloze gevulde draad. Innershield NR-211-MP Meest universele draad voor semiprofessionele toepassingen met goede laseigenschappen. Aanbevolen voor staalplaten van 2,5 tot 12mm. dikte. Toepasbaar op standaard MIG/MAG lasapparatuur. ..
  Alle prijzen zijn Exclusief Btw. Gasloze gevulde draad. Innershield NR-211-MP ...
  € 20,50
 • Draad reiniger vilt
  Viltjes voor het reinigen van lasdraad. Deze viltjes klemt u tussen uw rol lasdraad en de aandrijfrollen in uw machine. Verpakt per 5 stuks inclusief klem.   ..
  Viltjes voor het reinigen van lasdraad. Deze viltjes klemt u tussen uw rol lasdra...
  € 9,95