Plasma toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Lincoln LC25
          Deze toorts gaat op de Lincoln PC208 en PC210   Electrode Gas distributor (Gasverdeler) Nozzle (Tip) Retaining cap (Tiphouder) Dit zijn de standaard onderdelen, voor andere producten gelieve contact op te nemen. ..
          Deze toorts gaat op de Lincoln PC208 en PC21...
  € 12,17
 • Lincoln LC65
  Deze toorts is geschikt voor de Lincoln Tomahawk 1025 Electrode Gas distributor (Gasverdeler) Nozzle (Tip) Retaining Cap (Tiphouder) Spacer (Afstandhouder) Dit zijn de standaard onderdelen, voor andere producten gelieve contact op te nemen. ..
  Deze toorts is geschikt voor de Lincoln Tomahawk 1025 Electrode Gas distribu...
  € 22,19
 • Lincoln LC105
  Deze toorts is geschikt voor de Lincoln Tomahawk 1538 Electrode Gas Distributor (Gasverdeler) Tip Shield Cup Retaining Cap (Tiphouder) Dit zijn de standaard onderdelen, voor andere producten gelieve contact op te nemen. ..
  Deze toorts is geschikt voor de Lincoln Tomahawk 1538 Electrode Gas Distribu...
  € 21,75
 • Fimer TP32 -- TP35K -- TP52
  Deze onderdelen zijn geschikt voor de toortsen van de Fimer TP32, Fimer TP35K en de Fimer TP52. A - Snijelectrode B - Gas / lucht verdeler C - Snijmondstuk D - Gasmondstuk ..
  Deze onderdelen zijn geschikt voor de toortsen van de Fimer TP32, Fimer TP35K en de ...
  € 4,88
 • Cirkel Snij Set
  Uitvoering : 7 delige set. Cirkel snij set in kunststof doos van Lincoln geschikt om zowel recht als cirkels te snijden. De set bestaat uit een geleider die over de toorts heen geklemd kan worden. Hiermee is er altijd de goede afstand tussen plaatmateriaal en snijkap. Met dit hul..
  Uitvoering : 7 delige set. Cirkel snij set in kunststof doos van Linc...
  € 87,36
 • Diverse/andere
  Wij kunnen veel soorten, en types leveren, van verschillende merken   Omdat het aanbod hierin erg groot is, gelieve een mail te sturen voor een prijsopgave. ..
  Wij kunnen veel soorten, en types leveren, van verschillende merken   Omdat...
  € 0,00