Ac/Dc

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Migatronic Pi 250 Ac/Dc Pulse Watergekoeld
  De Pi 200 en 250 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines voor het TIG-lassen van staal, roestvast staal, aluminium en andere lichtmetalen. Deze machines zijn geschikt voor reparaties, lasklussen op locatie, industrieel gebruik en robotlassen. De Processen zijn TIG HP (hoog..
  De Pi 200 en 250 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines vo...
  Op aanvraag
 • Migatronic Pi 350 Ac/Dc Pulse Watergekoeld
  De Pi 350 en 500 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines voor het TIG lassen van staal, roestvast staal, aluminium en andere lichtmetalen, en het MMA lassen van staal en roestvast staal. Deze machines zijn geschikt voor reparaties, lasklussen op locatie, industrieel gebruik..
  De Pi 350 en 500 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines vo...
  Op aanvraag
 • Parweld XTT 202 Ac/Dc Pulse
  Het gebruik van inverter technologie maakt het mogelijk een lichtgewicht TIG AC/DC-machine te produceren, Waardoor deze geschikt is voor productiewerk en zware laswerken.   AC/DC Output De XTT 202 Puls is een AC/DC Tig lastoestel en kan gebruikt worden voor het lassen van alle staalsoort..
  Het gebruik van inverter technologie maakt het mogelijk een lichtgewicht TIG AC/DC-m...
  € 1.323,00
 • Parweld XTT 353 Ac/Dc Pulse Watergekoeld
  Parweld XTT 353P Ac/Dc Pulse Watergekoeld.   De XTT 353P AC/DC Puls TIG Lasapparaat is de opvolger van de XTI 353P AC/DC.   AC/DC Uitgang De XTT 353P is een AC/DC TIG lastoestel en kan gebruikt worden voor het lassen van alle staalsoorten, RVS, Titanium en Aluminium.  ..
  Parweld XTT 353P Ac/Dc Pulse Watergekoeld.   De XTT 353P AC/DC Puls TIG L...
  € 3.295,00
 • Weldkar Wk 2025 Ac/Dc Pulse
  Deze 230 Volt draagbare wissel-/gelijkstroom WK TIG inverter (AC/DC) heeft een lasstroombereik tot 200 Ampère en een gewicht van slechts 21,5 kg. Dankzij zijn hoge vermogen kan er aluminium, RVS en staal t/m 5 mm mee worden gelast. Naast de MMA functie voor het lassen van beklede rutiel, ..
  Deze 230 Volt draagbare wissel-/gelijkstroom WK TIG inverter (AC/DC) heeft een lasst...
  € 1.845,00
 • Migatronic Focus 200 ac/dc Pulse
  FOCUS TIG 200 AC/DC biedt u drie machines in één, met TIG-lassen van alle materialen waaronder aluminium. Met de TIG-pulsfunctie krijgt u een betere beheersing van het smeltbad. HF/ LIFTIG maakt ontsteking met of zonder hoog frequent mogelijk. MMA is inclusief en maakt het mogelijk ..
  FOCUS TIG 200 AC/DC biedt u drie machines in één, met TIG-lassen van a...
  € 2.450,00
 • Lorch HandyTIG 200 Ac/Dc
  Lorch HandyTIG 200 Ac/Dc   De bediening van de Lorch HandyTIG-serie is uiterst eenvoudig en intuïtief en leidt dankzij instelautomaat tot uitstekende lasresultaten.   De TIG-ontsteking gebeurt contactloos met hoogspanningsimpulsen. De ontsteking verloopt via een druk op de kno..
  Lorch HandyTIG 200 Ac/Dc   De bediening van de Lorch HandyTIG-serie is uite...
  Op aanvraag
 • Lorch T 220 Ac/Dc
  Lorch T 220 Ac/Dc Uitstekende TIG-laseigenschappen door invertertechnologie Inverters overtuigen door hun hoge rendement en bijzonder goede laseigenschappen, omdat de digitale softwareregelingstechniek in belangrijke mate invloed uitoefent op het lasresultaat.   SmartBase is de databa..
  Lorch T 220 Ac/Dc Uitstekende TIG-laseigenschappen door invertertechnologie In...
  Op aanvraag
 • Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld Inverters overtuigen door hun hoge rendement en bijzonder goede laseigenschappen, omdat de digitale softwareregelingstechniek in belangrijke mate invloed uitoefent op het lasresultaat.   SmartBase is de database voor de experts voor het regelen van de..
  Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld Inverters overtuigen door hun hoge rendement...
  Op aanvraag
 • Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld   Inverters overtuigen door hun hoge rendement en bijzonder goede laseigenschappen, omdat de digitale softwareregelingstechniek in belangrijke mate invloed uitoefent op het lasresultaat.   SmartBase is de database voor de experts voor het regelen..
  Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld   Inverters overtuigen door hun hoge re...
  Op aanvraag
 • Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld   Inverters overtuigen door hun hoge rendement en bijzonder goede laseigenschappen, omdat de digitale softwareregelingstechniek in belangrijke mate invloed uitoefent op het lasresultaat.   De robuuste stalen behuizing beschermt de high-end techniek binn..
  Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld   Inverters overtuigen door hun hoge rendement...
  Op aanvraag