Watergekoeld

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Migatronic Pi 250 Ac/Dc Pulse Watergekoeld
  De Pi 200 en 250 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines voor het TIG-lassen van staal, roestvast staal, aluminium en andere lichtmetalen. Deze machines zijn geschikt voor reparaties, lasklussen op locatie, industrieel gebruik en robotlassen. De Processen zijn TIG HP (hoog..
  De Pi 200 en 250 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines vo...
  Op aanvraag
 • Migatronic Pi 350 Ac/Dc Pulse Watergekoeld
  De Pi 350 en 500 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines voor het TIG lassen van staal, roestvast staal, aluminium en andere lichtmetalen, en het MMA lassen van staal en roestvast staal. Deze machines zijn geschikt voor reparaties, lasklussen op locatie, industrieel gebruik..
  De Pi 350 en 500 zijn gebruiksvriendelijke, high-performance inverter lasmachines vo...
  Op aanvraag
 • Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch T-Pro 250 TIG lasmachine verzekert jou van maximale TIG-productiviteit.  Het TIG lasapparaat is, met geïntegreerde waterkoeling en al, verrijdbaar en zodoende flexibel in te zetten.  Digitale softwareregelingstechniek beïnvloedt ..
  Lorch T-Pro 250 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch T-Pro 250 TIG lasmachine verzekert jo...
  Op aanvraag
 • Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch TF-Pro 300 TIG lasmachine verzekert jou van maximale TIG-productiviteit.  Lassen met koud draad is mogelijk met de geïntegreerde koude draadaanvoer.  Het TIG lasapparaat is, met geïntegreerde waterkoeling en al, verrijdbaar en z..
  Lorch TF-Pro 300 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch TF-Pro 300 TIG lasmachine verzekert ...
  Op aanvraag
 • Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld
  Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch V 24 TIG lasmachine is de 240A uitvoering uit de V-serie.  De Lorch V-serie is een serie van werkpaarden in de ruimste zin van het woord.  Met een top-inschakelduur, die alleen maar bedoeld is om voor een maximale productiviteit te zorgen. ..
  Lorch V24 Ac/Dc Watergekoeld De Lorch V 24 TIG lasmachine is de 240A uitvoering u...
  Op aanvraag