Reparatie

Door de jarenlange ervaring in de verkoop en revisie van lasapparatuur van diverse merken hebben wij veel kennis opgebouwd.

 

Onze reparatie afdeling maakt zich vrij uniek in Nederland. Dit komt doordat wij niet alleen printplaten kunnen uitwisselen, maar deze ook kunnen repareren.
En dit scheelt vaak enorm in de kosten.

Ook andere onderdelen hebben wij vaak al op voorraad of zijn zo voor u besteld. Hierdoor hoeft u dus niet onnodig te wachten.

 

Soms kunt u met een beetje hulp de reparatie zelf uitvoeren. Wij proberen daarom ook om altijd telefonisch bereikbaar te zijn, zodat wij u meteen kunnen helpen.
U hoeft dan niet te wachten tot een monteur uw kant op kan komen en u hoeft uw werkplaats niet te verlaten. Dit scheelt natuurlijk veel tijd.

 

Als u de reparatie niet zelf kunt uitvoeren, dan doen wij dat natuurlijk. Als wij van te voren precies weten wat het probleem is, kunnen wij eventueel de benodigde onderdelen kunnen bestellen.
Als u dan een afspraak maakt kunnen wij in sommige gevallen uw lasapparaat repareren terwijl u wacht. Dan hoeft u geen 2x te rijden.